2021-03-21 07:56:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma egy apróságon is kipattanhat a vita az otthonodban

Napi horoszkóp március 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a pároddal nagy harmóniában éltek, ám a hétköznapok monotonitása és a bezártság mostanság kikezdi a kapcsolatotokat. Ma viszont olyan benyomások, hatások érnek, amelyek segítenek kimozdulni a holtpontról. A Kos jegyébe lépő Vénusz felerősíti a szenvedélyt a kapcsolatban.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.a

A Nap és a Vénusz is a Kos jegyébe lépett. Legyél nyugodt, a gondjaid, amik nagyon nyomasztottak, megfogyatkoznak, egy nyugalmasabb időszak következik. Ha türelemmel kivárod a végét, akkor látni fogod, hogy nem volt különösebb okod az aggodalomra.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mostanában okkal, ok nélkül úgy érzed, hogy senkitől sem kapsz érzelmi támogatást. Ez tévedés, nagyon is szeretnek! Na igen, a szerelem bonyolult dolog, most meg aztán különösen!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy váratlan email vagy telefonhívás megváltoztatja az eseményeket. Olyan híreket hallasz régi ismerőseidről, hogy azonnal segítségükre akarsz sietni. Lassabban a testtel! Mérd föl, hogy mire van szükségük, és csak azután segíts. Az otthonodban, a magánéletedben minden rendben, a nehézségek csak még jobban összekovácsolják a családot, vagy a párkapcsolatodat.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma meglátod a dolgok fonákját - így azt is, ha valami az egyik oldalról kedvezőtlen, a másikról viszont mégiscsak a fejlődésedet szolgálja.  Ez remek! Arra viszont figyelj, hogy megfelelően kezeld az indulataid, mert ma egy apróságon is kipattanhat a vita az otthonodban.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha szingli vagy, mostanában a szerelemben az aggodalmaskodó alapállás kísért. Amikor elkezdődik egy kapcsolat, már azon szorong: mi lesz, ha vége lesz. Ne legyél ennyire borúlátó. Gondolkodj pozitívan!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A véletlen olyan embereket sodor az utadba, akiket már évek óta nem láttál. Nemcsak a múlt emlékei elevenednek fel, hanem a régi érzések is elragadnak.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerelemben minden könnyen megy. Sőt, te magad is meglepődsz azon a szenvedélyen, ami a szívedben ébred egy rég nem látott személy iránt. Lehet, hogy egyszer kosarat kaptál tőle, és ez korbácsolta fel az érdeklődésedet.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Amilyen fáradtnak érzed magad a munka miatt, olyan bizakodó vagy a szerelemben. Derűs várakozásod nem is okoz majd csalódást. Ahogy múlnak a napok, úgy válsz egyre biztosabbá abban, hogy a párod szereti, akkor is, ha még friss a kapcsolat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A párkapcsolatán most rajta van az égiek szeme: támogatnak abban, hogy helyesen dönts, és legyen kitartásod is az elgondolásaid kivitelezéséhez. Ha szingli vagy, most a Kos-Vénusz is segít az ismerkedésben.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók újra az utadba hoznak néhány olyan eseményt, vagy személyt, amit, illetve, akit korábban elszalasztottál, vagy a körülmények kedvezőtlen alakulása miatt nem tudtál élni velük. Olyan dolgok is felelevenednek majd, amiket végleg törölni akartál az emlékezetedből. Most viszont egészen másképp, pozitívan értékeled a történteket.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Kos-Vénusz miatt érzelmileg nagyon topon vagy: kiegyensúlyozott, határozott és a fontos családi ügyek intézésekor is tárgyilagos tudsz maradni. Végre tudod képviselni a saját érdekeidet is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: